Hovorme o jedle malo pokračovanie v Plavnici

Pekné gesto preukázal predseda Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory Milan Semančík začiatkom štvrtého novembrového týždňa.

Ako hlavný predstaviteľ jedného z organizátorov súťaže pre základné školy Hovorme o jedle navštívil Základnú školu s materskou školou v Plavnici. Tri ocenené žiačky z tamojšej školy sa nemohli dostaviť na slávnostné vyhodnotenie súťaže 20. novembra v Bratislave. Predseda M. Semančík spolu so starostom obce Rastislavom Grichom a riaditeľkou základnej školy Miriam Vyparinovou žiačkam odovzdali vecné ceny a diplom za výhry vo výtvarnej súťaži. "K Plavnici mám veľmi blízky vzťah, pretože som tu na poľnohospodárskom družstve po skončení vysokej školy pol roka pracoval", vyznal sa predseda SPPK Milan Semančík.

Milan Semančík a Rastislav Grich čakajú na víťazky. Zdroj: Základná škola s materskou školou v Plavnici

 

Gratulácia a odovzdávanie diplomu.

 

Na fotografii predseda SPPK Milan Semančík, riaditeľka základnej školy Mirian Vyparinová, starosta obce Rastislav Grich, učiteľka výtvarnej výchovy Helena Frôhlichová a ocenené žiačky - Júlia Kičúrová (V. ročník), Michaela Kyšelová (III. ročník), Natálka Urbanová (II. ročník)

 

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce