Pozvánka na konferenciu na tému Bioenergia

Slovensko-nemecká obchodná a priemyselná komora organizuje slovensko-nemeckú konferenciu na tému „Bioenergia“. Konferencia sa uskutoční 29. novembra 2016 v Bratislave.
 
Hlavnými témami konferencie sú decentralizované malé a stredné bioplynové stanice s cieľom energetického zhodnotenia biologicky rozložiteľného odpadu.
 
Pozvánka aj s prihláškou na toto podujatie sú zverejnené na tomto odkaze: http://www.dsihk.sk/sk/podujatia/detail-view-sk/events/bioenergia/?cHash=4a24924195bbacd3284ee7d4e56e5a38
 
Odborná konferencia bude prezentovať aktuálne informácie z oblasti spracovania organického odpadu a získavania energie z biomasy a bioplynu, ako aj pokrokové technológie nemeckých firiem, ktoré chcú nadviazať spoluprácu so slovenskými spoločnosťami.

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce