RPPK Trnava zorganizovala Rodinný deň už po tretíkrát

V madunickom amfiteátri sa 4. júla 2017 konal už po tretíkrát Rodinný deň, ktorý zorganizovala Regionálna poľnohospodárska a potravinárska komora Trnava. Na príjemnom posedení rodičov s ratolesťami pri družstevníckom guľáši, klobáske, slovenskej zelenine a iných dobrotách sa zúčastnilo približne tristo ľudí.
 
 
Pre návštevníkov pripravili organizátori množstvo sprievodných akcií. Deti si zasúťažili v rôznych disciplínach s poľnohospodárskou tematikou a povozili sa na koňoch a koči. Azda najviac ich však tešila ukážka hasičskej techniky a hasičská pena, v ktorej sa dosýta vybláznili.
 
Pre dospelých boli rovnako pripravené zaujímavé súťaže, ale aj vedomostný kvíz a tombola. Počas príjemného popoludnia všetkých zabávala hudobná skupina EMINENT.
 
 
Predseda Regionálnej poľnohospodárskej a potravinárskej komory Trnava Oliver Šiatkovský veľmi pozitívne zhodnotil tohtoročný priebeh rodinnej akcie a priblížil, prečo takéto podujatie každý rok organizujú: „Stretávame sa tu hlavne preto, aby sme sa spolu porozprávali, trochu sa zabavili a aspoň na chvíľu nemysleli na pracovné povinnosti a problémy, s ktorými sa dennodenne stretávame. V neposlednom rade ide aj o výchovu tých najmenších v oblasti poľnohospodárstva a potravinárstva. Aj takouto formou si vychovávame našu novú generáciu.“

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce