Vyplatenie priamych podpôr za rok 2017 formou jednotnej platby na plochu a neprojektových opatrení z Programu rozvoja vidieka SR 2014 – 2020

Dovoľujeme si Vám dať do pozornosti odpoveď ministerky Gabriely Matečnej na list Rady poľnohospodárskych a potravinárskych samospráv (RPPS) z 13.12.2017 ohľadom poskytnutia konkrétnej informácie v súvislosti s vyplácaním priamych podpôr formou jednotnej platby na plochu a neprojektových opatrení z Programu rozvoja vidieka SR 2014 - 2020 za rok 2017.
 
Odpoveď na ďalšie dva listy - požiadavku na stretnutie s premiérom Robertom Ficom, ako aj stretnutie s predsedom parlamentu Andrejom Dankom zatiaľ nemáme.
 
Dňa 09.01.2018 je pripravované zasadnutie krízového štábu RPPS k štátnej podpore agropotravinárskeho rezortu pre rok 2018. Výsledky z rokovania zverejníme na našej webstránke.
 
List RPPS a odpoveď ministerky G. Matečnej nájdete v prílohe na stiahnutie.
 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce