Konferencia SPOLOČNÁ POĽNOHOSPODÁRSKA POLITIKA EÚ 2021 - 2027

Poľnoinfo.sk v spolupráci so Slovenskou poľnohospodárskou a potravinárskou komorou organizuje Konferenciu Spoločná poľnohospodárska politika EÚ 2021 – 2027. Konferencia sa uskutoční v kongresovej sále (pavilón K) na Agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO v Nitre, 14. júna 2018, krátko po oficiálnom predstavení legislatívneho návrhu novej poľnohospodárskej politiky. Spektrum prednášateľov poskytne rôzne pohľady na dokument, ktorý je zásadný pre smerovanie nášho agropotravinárstva.  
 
Na konferenciu sa môžete prihlásiť prostredníctvom tohto elektronického formuláru v spodnej časti stránky, prípadne podľa ďalších možností, ktoré sú uvedené v ORGANIZAČNÝCH POKYNOCH. Členovia SPPK majú za seminár zvýhodnené vložné.
 

 

 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce