Harmonizácia hodnotenia kvality ovocia a zeleniny

Dovoľujeme si Vás pozvať na medzinárodné školenie Harmonizácia hodnotenia kvality ovocia a zeleniny, ktoré sa uskutoční v termíne 11. až 13.septembra 2018. Na základe záujmu odbornej verejnosti zo Slovenska aj zo zahraničia sme sa rozhodli obnoviť tradíciu školení, ktoré sa na Slovensku organizovali od roku 1995.
 
 
Ovocinárska únia SR a Zväz zeleninárov a zemiakarov Slovenska  ako noví organizátori podujatia pripravili témy, ktoré patria medzi najaktuálnejšie v sektore ovocia a zeleniny v spolupráci so slovenskými a zahraničnými odborníkmi. Školenie aj naďalej prebieha pod záštitou Schémy pre uplatňovanie medzinárodných noriem kvality pre ovocie a zeleninu OECD a bola mu udelená záštita Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR.
 
Medzinárodné školenie sa uskutoční v priestoroch kaštieľa v Mojmírovciach ( www.kastielmojmirovce.sk ) v termíne 11.-13. septembra 2019. Ubytovanie je k dispozícii od pondelka 10.9.2018 a objednáva sa výhradne cez organizátora na základe požiadavky v priloženej prihláške.

 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce