Stretnutie terajších a bývalých predsedov a riaditeľov RPPK Trnava

Október - Mesiac úcty k starším - je najvhodnejším obdobím na zorganizovanie stretnutia, ktorým chceme vyjadriť úctu a vďaku ľuďom, s ktorými sme sa po dlhé roky dennodenne počas pracovných dní stretávali a riešili pracovné záležitosti, ale i zdieľali súkromné radosti a strasti.
 
 
Každoročne preto Regionálna poľnohospodárska a potravinárska komora v Trnave organizuje priateľské stretnutie terajších a bývalých predsedov a riaditeľov jej členských subjektov. Stretnutie je pripomenutím, že aj keď sú už títo poľnohospodári a potravinári na zaslúženom dôchodku, nezabúdame na nich a vážime si prácu, ktorú vykonali.
 
Tohtoročné stretnutie sa konalo 25. októbra v Kultúrnom dome v Spoločenskom dome PD Jaslovské Bohunice. S príhovorom vystúpil predseda RPPK Trnava Oliver Šiatkovský, ktorý vyslovil veľké ďakujem všetkým prítomným za ich celoživotnú tvrdú a poctivú prácu a priblížil im aktuálnu situáciu v poľnohospodárskom a potravinárskom sektore. Pamiatku tých, ktorí v tomto období odišli z našich radov si prítomní uctili minútou ticha. Záver príhovoru patril oslávencom, ktorí v tomto roku oslávili životné jubileum a poprial im hlavne pevné zdravie do ďalších rokov života. Zaujímavá diskusia o situácii v poľnohospodárskom a potravinárskom sektore pokračovala počas slávnostného obeda a aj dlho po ňom. Príjemnú a veselú atmosféru stretnutia dopĺňal heligónkar Štefan Bašovský. 
 
 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce