Ďakujeme, mlieko! (článok a VIDEO)

Tretí májový utorok je zasvätený svetovému dňu mlieka. Projektom Ďakujeme, mlieko! môžu spotrebitelia vyjadriť svoj vzťah k tejto zdraviu prospešnej potravine.
 
 
Aj vy patríte k tým spotrebiteľom, ktorí vedia oceniť prínos mlieka a mliečnych výrobkov? Mliečne potraviny pravidelne konzumujete a učíte k týmto návykom aj vaše okolie? Formou veršíka sa môžete poďakovať mlieku, čím sa zapojíte do ďakovnej komunikácie. Mliekari z množstva už uverejnených textov následne vytvorili video, ktoré si konzument môže pozrieť na webovej stránke projektu www.dakujememlieko.sk.
 
Cieľom tohto projektu je upriamiť ešte väčšiu pozornosť spotrebiteľov na mlieko a mliečne výrobky, ktoré sú dôležitou súčasťou nášho jedálnička.
 
O ďalších aktivitách Mliečneho fondu a o tom, do akej miery sa zvyšuje spotreba mlieka a mliečnych výrobkov a prečo klesá ich samotná výroba, sme sa rozprávali s prezidentom Slovenského mliekarenského zväzu Stanislavom Voskárom.
 

 

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce