Rodinný deň v Maduniciach

Regionálna poľnohospodárska a potravinárska komora Trnava 21. júna už po piatykrát uskutočnila pre členov komory Rodinný deň v Maduniciach.
 
 
Toto už priam tradičné podujatie trnavskej komory sa pravidelne koná na konci školského roka. Je to preto ideálny čas na neformálne posedenie s členmi RPPK Trnava.
 
„Aj takouto formou by sme sa chceli poďakovať všetkým našim členom za spoluprácu a podnety, ktoré nám prinášajú“, uviedol v úvode podujatia predseda RPPK Trnava Oliver Šiatkovský.
 
Nechýbal bohatý sprievodný program počas podujatia pre malých aj veľkých
 
Trnavskí poľnohospodári a potravinári aj tento rok zabezpečili na podujatie vlastné, regionálne výrobky: napríklad mäso na cigánsku a na guláš, klobásky, víno, ovocné šťavy, chlieb či rôzne druhy pečiva alebo syrových výrobkov.
 
 
Keďže rodinný deň je pre poľnohospodárov a potravinárov, celý program naladili organizátori na túto tematiku. Pre dospelých pripravili súťaže v dojení na drevenom, už priam historickom zariadení, v pití piva a dva vedomostné kvízy s agropotravinárskymi otázkami. Deti súťažili napríklad v cibuľovom slalome alebo sa mohli previezť na koči po madunickom okolí. Už tradičným vyvrcholením programu pre deti bola hasičská pena. 
 
 
 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce