Stretnutie so včelármi

Predseda Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory Emil Macho so zástupcami včelárov diskutoval o viacerých problémových témach, ktoré chaarakterizujú domáce včelárstvo a agropotravinárstvo.
 
 
Počas stretnutia sa hovorilo napríklad o konkurencieschopnosti domácich včelárov na jednotnom európskom trhu, ktorú znižujú intenzívne dovozy medu zo zahraničia, žiaľ aj rôznej kvality. Diskusia sa dotkla aj možnej budúcej spolupráce, ktorá by bola na prínos rozvoju aj domáceho agropotravinárstva a aj slovenského včelárstva. Rovnako sa zástupcovia včelárov zaujímali o možnosti spolupráce v mediálnej a merketingovej oblasti. 
 
 
Predseda SPPK Emil Macho sa dohodol so včelármi na ďalšom stretnutí, ktoré sa uskutoční v septembri. 
 
 
 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce