Prezidentom Asociácie zamestnávateľských zväzov a združení SR (AZZZ SR) opätovne Tomáš Malatinský

Prezídium a Valné zhromaždenie AZZZ SR vzalo na vedomie odstúpenie pána Rastislava Machunku z funkcie prezidenta AZZZ SR a na post prezidenta AZZZ SR opätovne zvolili pána Tomáša Malatinského.

 

 

Prezidentom Asociácie zamestnávateľských zväzov a združení SR (AZZZ SR) opätovne Tomáš Malatinský

 

Tomáš Malatinský tento post zastával niekoľko rokov pred vymenovaním do funkcie ministra hospodárstva SR. „Ďakujem kolegom z AZZZ SR, že mi prejavili dôveru a zvolili ma opätovne za svojho prezidenta. Riadenie rezortu hospodárstva bolo pre mňa dobrou skúsenosťou, no moje miesto je medzi podnikateľmi. Skúsenosti nadobudnuté počas fungovania vo vrcholovej politike plánujem zúročiť  pri zastupovaní záujmov zamestnávateľov a podnikateľov,“ dodal Malatinský.

 

Doterajší prezident AZZZ SR Rastislav Machunka, ktorý v roku 2012 nahradil Tomáša Malatinského, sa vracia na post viceprezidenta AZZZ SR. „Už pri mojom zvolení za prezidenta AZZZ SR som sa vyjadril, že túto funkciu beriem ako zastupovanie pána Malatinského počas výkonu verejnej funkcie a požiadam kolegov  o uvoľnenie z nej, keď sa bude pán Malatinský môcť a chcieť medzi nás vrátiť. Ten čas nastal teraz. Funkciu prezidenta AZZZ SR som vykonával zodpovedne a s rešpektom a návratom na môj pôvodný post viceprezidenta sa v mojom nasadení nič nemení. Aj pre médiá budem ako viceprezident naďalej k dispozícii, tak ako tomu bolo doteraz,“ dodal Machunka.

 

Miriam Špániková

Tlačová hovorkyňa AZZZ SR

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce