Dni kariéry SPU 2015

3. marca zorganizovala SPU v Nitre v rámci aktivít svojho Kariérneho centra v spolupráci s národným projektom „Vysoké školy ako motory rozvoja vedomostnej spoločnosti“ 5. ročník Dňa kariéry.

V rámci programu súčasní študenti SPU mali možnosť nadviazať priamy kontakt aj s predstaviteľmi 15 subjektov, formou prezentácií, rozhovorov a odborných diskusií v informačných stánkoch vo foyeri pod aulou. Niektoré z firiem ponúkali konkrétne pracovné miesta, brigády, resp. pracovné ponuky. Podujatia sa zúčastnili stovky študentov všetkých fakúlt a ročníkov.

Na podujatí mala zastúpenie aj Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora, ktorá prezentovala internetový portál www.agrowork.eu, ktorý je výsledkom projektu cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Maďarská republika 2007- 2013 a na príprave ktorého sa podieľala v spolupráci s Národnou agrárnou komorou Maďarska.

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce