TOP AGRO SLOVENSKO 2015

Aj v roku 2015 Klub poľnohospodárskych novinárov  v spolupráci s Ministerstvom pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, Výskumným ústavom ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, ktorý je súčasťou Národného poľnohospodárskeho a potravinárskeho centra v Nitre, SPPK a UniCredit Bank organizuje  súťaž TOP AGRO SLOVENSKO. Ide už o jubilejný 20. ročník, čo je dôkaz úspešnosti a prestíže tejto celoslovenskej súťaže, v ktorej sú oceňované najlepšie manažmenty slovenského agrárneho i potravinárskeho sektoru. Ide o jediný rebríček v rezorte pôdohospodárstva, ktorý slúži na porovnanie výkonnosti jednotlivých podnikov a využívajú ho nielen domáce firmy ale aj investori v zahraničí. Ročenka, ktorá pri tej príležitosti vychádza, slúži aj ako propagačný materiál pre vyhodnotené spoločnosti, ale aj MPRV SR a SPPK a dostane sa prakticky do všetkých poľnohospodárskych a potravinárskych firiem.

V prípade zapojenia sa do súťaže TOP AGRO budeme už tradične počítať aj s vašou účasťou na slávnostnom spoločensko-kultúrnom večeri spojeným s oceňovaním najlepších za účasti najvyšších predstaviteľov rezortu, ktorý bude 22. októbra 2015 v Art Hoteli Kaštieľ v Tomášove.

 

Prihlášku do súťaže je možné stiahnuť si na

http://www.topagro.sk/index.php/prihlaska

a do 31. mája 2015 ju vyplniť a poslať na adresu:

Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum
Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva
Zuzana Chrastinová
Trenčianska 55
824 80 Bratislava
Slovenská republika
[email protected]

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce