Slovensko – gruzínsky hospodársky seminár

Ministerstvo hospodárstva SR v spolupráci s agentúrou SARIO, Slovak Business Agency, Ministerstvom zahraničných vecí a európskych záležitostí SR a Ministerstvom pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR organizuje Slovensko – gruzínsky hospodársky seminár. V kongresových priestoroch hotela Devín v Bratislave ho v piatok 19.6.2015 o 11.00 hod. otvoria prezident Gruzínskej republiky Giorgi Margvelašvili a minister Miroslav Lajčák. Podujatie sa koná pri príležitosti účasti gruzínskej hlavy štátu na konferencii GLOBSEC 2015 v Slovenskej republike.
 
Cieľom seminára je prezentácia investično – obchodných podmienok a príležitostí pre podnikanie v Gruzínsku a v Slovenskej republike, ako aj nadviazanie nových bilaterálnych obchodných vzťahov slovenských a gruzínskych firiem.
 
Program podujatia, registračný formulár a zoznam účastníkov nájdete na: http://sario.sk/sk/projekty-podujatia/slovensko-gruzinsky-ekonomicky-seminar .
 
Účasť na podujatí je bezplatná, zaregistrovať sa treba do 15.6.2015.
 
Kontaktná osoba za MHSR: Pavol Vakos, e-mail: [email protected], tel.: 02/48542424
 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce