Hovorkyňa SPPK Jana Holéciová nominovaná na Hovorcu roka

Asociácia hovorcov Slovenska zverejnila nominácie na Hovorcu roka 2016. Medzi nominovanými je aj Jana Holéciová.
 
Jana Holéciová s predsedom SPPK Milanom Semančíkom a podpredsedom Dušanom Janíčkom.
 
O víťazoch v kategóriách Samospráva a neziskový sektor, Štátna správa a štátny sektor, Privátny a komerčný sektor definitívne rozhodne odborná porota. Naj hovorcovia si preberú ocenenia na tradičnom profesnom podujatí ‑ Made in Media party, 9. septembra 2016 v Bratislave. 
 
Svoju zástupkyňu má medzi nominovanými aj Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora. V kategórii Štátna správa a štátny sektor získala nomináciu Jana Holéciová, hovorkyňa SPPK.
 
Novinkou tohto ročníka bolo rozšírenie skupín hlasujúcich. Okrem novinárov mohli hlasovať aj samotní hovorcovia za svojich kolegov, zástupcovia PR agentúr a akademickej obce. V období od 1. do 21. augusta na web stránke systém zaregistroval celkovo 203 platných hlasovaní. Organizátori sa rozhodli za každý hlas darovať neziskovej organizácii Deťom s rakovinou n.o., jedno euro na pomoc detským onkologickým pacientom. 
 
Nominovaní v kategórii Štátna správa a štátny sektor 
  • Daniela Bolech Dobáková, hovorkyňa Najvyššieho kontrolného úradu
  • Jana Holéciová, hovorkyňa Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej ko­mory
  • Boris Chmel, hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR
  • Patrícia Macíková, hovorkyňa Finančnej správy
  • Matúš Stračiak, hovorca Fakultnej nemocnice Trnava  

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce