Mikulášske stretnutie s novinármi

Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora zorganizovala stretnutie novinárov s predsedom SPPK Milanom Semančíkom a členmi Predstavenstva SPPK z dvoch dôvodov.
 
 
Tým prvým bolo poďakovanie za celoročný záujem médií o dianie v agropotravinárstve na Slovensku. "Zišli sme sa tu dnes i preto, lebo chceme od vás, novinárov, získať aj spätnú väzbu na našu prácu a dostať aj tipy, aké témy by sme mali v budúcom roku prinášať a ako by sme mali cielenejšie komunikovať s verejnosťou," uviedol počas mikulášskeho stretnutia predseda Milan Semančík. 
 
 
Stretnutie sa nieslo v neformálnom duchu. O uvoľnenú náladu sa zaslúžil predseda SPPK, keď novinárom odovzdával mikulášske balíčky - ako ináč než v mikulášskej čapici. Novinári museli zarecitovať vianočný verš a až potom dostali prekvapenie od Mikuláša. 
 
Tohtoročné stretnutie bolo v poradí tretím stretnutím vedenia SPPK a zástupcov médií. 
 
 
Vážime si prácu každého jedného novinára, ktorý korektne narába s informáciami o dianí v slovenskom poľnohospodárstve a potravinárstve. Spotrebiteľov si musíme vychovávať aj prostredníctvom médií. Teší nás fakt, že záujem novinárov o dianie v agropotravinárstve a o činnosť Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory stúpa, čo nám potvrdzujú naše interné štatistiky prehľadov tlače. 
 
Ďakujeme!
 
 
 
 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce