Seminár o privatizácii v Srbsku

Vo štvrtok 11. septembra 2014 sa v priestoroch Ministerstva hospodárstva (MH) SR na Mierovej ulici č. 19 v Bratislave uskutoční seminár o novom zákone o privatizácii v Srbsku.

Organizátori, medzi ktorými figuruje okrem MH SR aj Veľvyslanectvo Srbskej republiky v SR, je určený pre záujemcov o investovanie v tejto krajine. Nový zákon o privatizácii, ktorý nadobudol účinnosť 13.8.2014, poskytuje flexibilné metódy a modely privatizácie, založené na reálnych trhových podmienkach.

Predpokladá privatizáciu formou predaja kapitálu, imania, kapitálového prevodu bez úhrady a strategických partnerstiev, prostredníctvom verejného ponukového konania s verejnou dražbou alebo verejným zhromažďovaním ponúk.

V portfóliu Agentúry pre privatizáciu sa nachádza aj 35 subjektov v sektore poľnohospodárstva, lesníctva a rybolovu, ako aj 113 spoločností spracovateľského priemyslu.

Podrobnejšie informácie môžu záujemcovia získať na linku: http://www.sario.sk/sk/moznosti-privatizacie-v-srbskej-republike.

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce