Začala príprava SPP po roku 2020

Európska komisia zverejnila dotazník, ktorý je súčasťou konzultačného procesu pri príprave Spoločnej poľnohospodárskej politiky (SPP) po roku 2020. Budúcnosť SPP je prerokovaná na rôznych úrovniach, proces však zahŕňa ďalšie rozsiahle konzultácie a posúdenie vplyvu. Cieľom dotazníka je zozbierať informácie o výkonnosti SPP, poučiť sa z aktuálnych problémov, predvídať a jasne určiť potreby modernizácie a zjednodušenia SPP.
 
V súčasnosti je dotazník k dispozícii v anglickom, francúzskom a nemeckom jazyku. Formulár je možné vyplniť najneskôr do 2. mája 2017 ako súkromná osoba alebo organizácia. Každý má na výber, či bude jeho meno spojené s odpoveďami alebo zostane v anonymite.
 
V krátkom čase bude dotazník prístupný vo všetkých úradných jazykoch EÚ. Výsledky budú zverejnené v júli 2017.
 
Dotazník nájdete na tomto odkaze: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/FutureCAP

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce