Dotazník k príprave SPP po roku 2020

Európska komisia zverejnila dotazník, ktorý je súčasťou konzultačného procesu pri príprave Spoločnej poľnohospodárskej politiky (SPP) po roku 2020. Budúcnosť SPP je prerokovaná na rôznych úrovniach, proces však zahŕňa ďalšie rozsiahle konzultácie a posúdenie vplyvu. Tento dotazník je súčasťou tohto procesu. Jeho cieľom je zozbierať informácie o výkonnosti SPP, poučiť sa z problémov, predvídať a jasne určiť potreby modernizácie a zjednodušenia SPP po roku 2020.
 
SPPK pripravila pre svojich členov ako pomôcku predvyplnený dotazník tak, ako to navrhuje Úrad SPPK. Nájdete ho v prílohe na stiahnutie.
 
Na to, aby ste mohli dotazník vyplniť, je potrebné kliknúť na nasledujúci odkaz (Ctrl + klik) a otvorí sa Vám dotazník v slovenskom jazyku:
 
 
Po vyplnení každej strany kliknete na tlačidlo "Ďalej" a po poslednej 34. otázke kliknete na tlačidlo "Odoslať". Pri vypĺňaní sa môžete držať vzorového dotazníka, alebo ak nesúhlasíte, ako je dotazník vyplnený, môžete čokoľvek zmeniť, alebo doplniť.
 
Najneskorší termín na odoslanie dotazníka je 2. máj 2017. Poteší nás, ak ho vyplní čo najviac slovenských poľnohospodárov, pretože spoločná poľnohospodárska politika a jej budúcnosť sa nás bytostne týkajú.

 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce