Aktuálna situácia na hraničných priechodoch

Prečítajte si aktuálne informácie o hraničných priechodoch so Slovenskou republikou. 
 
 
Pre osobnú dopravu sú otvorené hraničné priechody: Slovenské Nové Mesto – Sátoraljaújhely, Milhosť – Tornyosnémeti, Šahy – Parassapuszta, Kráľ – Bánréve, Čunovo-Rajka (diaľnica), Štúrovo - Esztergom, Komárno - Komárom, Šiatorská Bukovinka - Salgótarján Somoskoujfalu (otvorený od 31.3., aj pre preších), Slovenské Ďarmoty - Balassagyarmat (otvorený od 1.4., aj pre peších).
 
Pre nákladnú dopravu sú otvorené hraničné priechody: Milhosť – Tornyosnémeti, Čunovo-Rajka (diaľnica), Šahy – Parassapuszta (od 20.3.).
 
Pre nákladnú dopravu s výkladkou/nákladkou na území SR alebo HU (podľa prepravného listu), teda nie pre tranzit, sú od 1.4. otvorené hraničné priechody: Medveďov - Vámosszabady, Šiatorská Bukovinka - Salgótarján Somoskoujfalu, Slovenské Nové Mesto – Sátoraljaújhely, Kráľ – Bánréve.
 
Pre majiteľov alebo užívateľov pôdy v slovensko-maďarskom pohraničnom pásme do 30 km od hranice je povolené obrábanie pôdy pre občanov oboch krajín.
 
Uvedené najaktuálnejšie informácie zverejňuje Polícia SR na svojom FB profile, na ktorý odkazuje stránka MV SR ako na relevantný zdroj informácii.
 
 
 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce