Online B2B rokovanie s partnermi na Ukrajine a v Ruskej federácii

Dávame do pozornosti možnosť prihlásiť sa na online B2B rokovanie, ktoré v blízkej dobe plánuje organizovať Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) s partnermi v Ruskej federácii a na Ukrajine. Keďže sa naplánované podujatia a osobné stretnutia v dôsledku pandémie COVID-19 museli zrušiť alebo presunúť na neskôr, je tu možnosť zamerať sa na poskytovanie B2B služieb online formou.
 
Predbežný záujem slovenských podnikateľských subjektov o uvedené aktivity môžete nahlásiť prostredníctvom formulára, ktorý je dostupný na: https://www.sario.sk/sk/exportujte-do-zahranicia/online-b2b-matchmaking.

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce