O Pláne obnovy v médiách

Predseda SPPK Emil Macho bol hosťom včerajšej relácie Téma dňa na TA3. V úvode relácie prezentoval nespokojnosť slovenských agropotravinárov s výsledkom, ktorý po rokovaniach o prerozdelení balíka vyše šiestich miliárd eur na najbližšie roky zaznamenal náš rezortný minister.

Hosťami relácie boli aj poslanec Jaroslav Karahuta, predseda Výboru NR SR pre pôdohospodárstvo, poslankyňa Jarmila Halgašová a poslanec Richard Takáč. Minister pôdohospodárstva Ján Mičovský prisľúbil účasť v dnešnej relácii Téma dňa, ktorú môžete sledovať o 19:50 hod. na TA3.

 

Marián Šolty, podpredseda SPPK, prezentoval postoj slovenských poľnohospodárov a potravinárov v dnešných ranných správach RTVS. Jeho vystúpenie si môžete pozrieť TU.

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce