Medzinárodný seminár hydinárov

Únia hydinárov Slovenska (ÚHS) usporiada aj v tomto roku medzinárodný seminár, určený pre podnikateľov v tomto odvetví. Prednášky budú tentoraz zamerané - okrem iného - na možnosti slovenských hydinárov v rámci Programu rozvoja  vidieka SR na roky 2014 - 2020.

Odborníci zo Štátnej veterinárnej a potravinovej správy (ŠVPS) SR oboznámia s výsledkami úradných kontrol hydiny a vajec, spôsoby skvalitňovania a zefektívňovania chovov hydiny budú prezentovať nové technologické riešenia vedúce k znižovaniu celkových nákladov, podobne aj nové zariadenia pre efektívnejšiu produkciu hydiny. Reč bude tiež o kľúčových faktoroch vo výkrme brojlerov. Pre producentov slepačích vajec bude zaujímavá prednáška o šľachtení a jeho výstupe v produkcii vajec najvyššej kvality.

Seminár sa uskutoční 4. novembra 2014 v Podbanskom, ďalšie podrobnosti nájdete na www.uniahydinarov.sk.

ÚHS

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce