Pozvánka na Krajské informačné dni

V marci 2017 sa uskutočnia Informačné dni pre poľnohospodárov zo západného, stredného a východného Slovenska. Program je rovnaký v jednotlivých krajoch, pričom hlavná téma každého stretnutia bude „Financovanie  poľnohospodárstva v roku 2017 zo strany EÚ a štátu“.
 
 
Informačné dni sa uskutočnia vždy od 9:00 hod. za účasti rezortnej ministerky Gabriely Matečnej a predsedu SPPK Milana Semančíka. Informačný deň pre poľnohospodárov bývalého Východoslovenského kraja sa uskutoční 3. marca v priestoroch Congress Hotel Centra na Južnej triede 2A v Košiciach. Pre poľnohospodárov bývalého Západoslovenského kraja sa uskutoční 7. marca v kongresovej sále Agroinštitútu Nitra, š.p., na Akademickej 4 v Nitre. Posledný informačný deň pre poľnohospodárov bývalého Stredoslovenského kraja sa uskutoční 9. marca v kongresovej sále II v Hoteli DIXON na Švermovej ulici 32 v Banskej Bystrici.
 
Registrácia účastníkov bude priamo na mieste. Účasť na Informačných dňoch je bezplatná. 
 
Program podujatí nájdete v prílohe na stiahnutie.
 

 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce