Tepelné čerpadlá v srdci energetickej únie – pozvánka

Od stredy 22. marca do soboty 25. marca 2017 prebieha veľtrh RACIOENERGIA. V rámci veľtrhu sa v piatok 24. marca môžete dozvedieť podrobnosti o tepelných čerpadlách a ich využití v priemysle, ale aj v domácnosti.
 
Člen Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory, Slovenský zväz pre chladiacu techniku, usporiada v piatok 24. marca 2017 od 11:00 do 14:30 hod konferenciu s názvom „Tepelné čerpadlá v srdci energetickej únie“ na výstavisku Incheba Bratislava, v pavilóne B, stred. Schopnosť tepelného čerpadla vykurovať, ale aj chladiť zabezpečila, aby sa tepelné čerpadlá dostali do centra energetickej únie Európskej komisie.
 
Konferencia je rozdelená do dvoch sekcií. Prvá sekcia je zameraná na tepelné čerpadlá v priemysle, prítomní sa dozvedia o potenciále tepelných čerpadiel vo výrobných a iných prevádzkach, aplikácii tepelného čerpadla vzuch – vzuch, využití tepelných čerpadiel v priemysle, využití odpadového tepla tepelnými čerpadlami v kogeneračných jednotkách, o tepelných čerpadlách s novými  chladivami. V druhej sekcia sa prítomní dozvedia o tepelných čerpadlách v bytových a administratívnych budovách.
 
Na záver podujatia je zaradená diskusia. Prítomní však budú môcť dávať otázky prednášateľom aj prostredníctvom internetu. Účasť odborníkov zo Slovenska, ako aj zo zahraničia je zárukou, že počas konferencie získa odborná, ale aj laická verejnosť dôležité informácie, ale aj odpovede na všetky otázky.
 
Podrobnosti vrátane registračného formulára nájdete na linku:
 

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce