FOTO príbeh - Nitriansky kraj

Do celoslovenskej akcie "Vy pomáhate, my ďakujeme!" sa zapojili aj poľnohospodári a potravinári z Nitrianskeho kraja. Členovia Regionálnej poľnohospodárskej a potravinárskej komory Komárno obdarovali zdravotníkov z miestnej nemocnice. Zamestnancov nemocnice potešili mliečne výrobky, múka, zelenina či zemiaky.
 
 
Veľká darovacia akcia sa uskutočnila aj v Nových Zámkoch. Tunajší agropotravinári darovali lokálne potraviny priamo mestu, ktoré ich následne prerozdelí ľuďom v núdzi. Pozrite si aj reportáž z Televízie Nové Zámky.
 

 
Stretnutie zástupcov Regionálnej poľnohospodárskej a potravinárskej komory Nové Zámky s primátorom mesta Nové Zámky 
 
 
 
Členovia Regionálnej poľnohospodárskej a potravinárskej komory Levice darovali potraviny celkovo na 4 miestach - zamestnancom Psychiatrickej nemocnice Hronovce, pracovníkom Nemocnice Šahy, Zariadeniu sociálnych služieb DOMUM Krškany a Zariadeniu pre seniorov - Senior Garden v obci Horná Seč.
 
 
Potravinová pomoc v Šahách
 
 
 
Psychiatrická nemocnica Hronovce
 
 
SeniorGarden Horná Seč
 
ZSS DOMUM Krškany
 
Členovia Regionálnej poľnohospodárskej a potravinárskej komory Nitra, Šaľa, Topoľčany a Zlaté Moravce sa spojili a darovali potraviny zamestnancom Nemocnice v Nitre, ktorá má pre rýchlo sa šíriaci vírus SARS-CoV-2 dlhodobo preťažené kapacity. Symbolické ďakujeme všetkým zdravotníkom, ktorí sa starajú o covidových pacientov.
 
Mlieko, radlery a cukor odovzdávali aj členovia Predstavenstva SPPK Peter Schultz a Adrián Šedivý
 
 
 
 
 
 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce