Hromadná pripomienka k poslaneckému návrhu novely zákona č. 543 o ochrane prírody a krajiny

Vidiecka koalícia a verejnosť, v zastúpení Ing. Milana Dolňana, splnomocneného zástupcu na ich zastupovanie (email: [email protected], 0905 253174), predkladá hromadnú zásadnú pripomienku k LP/2021/423 - návrh skupiny poslancov Národnej rady Slovenskej republiky na vydanie zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 543/2002 Z. z. o ochrane prírody a krajiny v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony.

Zásadná pripomienka: Žiadame predkladateľov o stiahnutie Návrhu skupiny poslancov Národnej rady Slovenskej republiky na vydanie zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 543/2002 Z. z. o ochrane prírody a krajiny v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony (tlač 591) z rokovania pléna Národnej rady Slovenskej republiky a iniciovať a podieľať sa na príprave vládnej novely zákona, ktorá bude zohľadňovať Programové vyhlásenie vlády Slovenskej republiky na roky 2021 -2024 komplexne nie len v jednom bode a tiež bude v súlade s vyhlásením predsedu vlády SR o „odbornej diskusii všetkých dotknutých nárokových skupín“.

Odôvodnenie spolu s podpisovými hárkami na podporu hromadnej pripomienky nájdete v prílohe na stiahnutie. Podpisy budú odovzdané 23. augusta na Ministerstve životného prostredia SR, dovtedy je nutné zaslať vyplnené hárky na adresu: adresu Slovenská lesnícka komora, Študentská 20, 960 01 Zvolen.

 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce