Prvá lastovička vo vranovskom priemyselnom parku

Spoločnosť Ematech otvorila vo Vranove nad Topľou nové servisné stredisko. Ide o prvú lastovičku v priemyselnom parku Ferovo. Pre približne stovku hostí bol pripravený bohatý program, ukážka poľnohospodárskej techniky a prednášky vzácnych hostí.

Slovenskú poľnohospodársku a potravinársku komoru na podujatí zastupoval člen predstavenstva Milan Semančík. Vo svojom príhovore poprial spoločnosti spokojných zákazníkov, ale aj kvalitných zamestnancov, pretože to je dôležitou zárukou úspechu. Na otvorení strediska niekdajší predseda SPPK priblížil aktuálne fungovanie Spoločnej poľnohospodárskej politiky v prechodnom období, ale aj stav prípravy nového programovacieho obdobia a plánovaných sadzieb, ako aj termíny pre odovzdanie strategických dokumentov na odsúhlasenie do Bruselu.

Foto zdroj: Ematech

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce