Spolupracovali sme: Rádio Slovensko - Príbeh na týždeň

Médiá nás pravidelne oslovujú s prosbou o spoluprácu pri príprave zaujímavých reportáží týkajúcich sa agropotravinárstva. Tentokrát sme spolupracovali s Rádiom Slovensko pri príprave rubriky Príbeh na týždeň, ktorá predstavila poľnohospodárske podniky, ktoré v minulosti prešli transformáciou a dnes sú z nich úspešné poľnohospodárske firmy s pútavým príbehom. Slnce, seno, jahody? To tu už dávno neplatí. 

Z našich tipov na poľnohospodárske firmy, družstvá, ktoré sme reportérke ponúkli, vzniklo päť reportáží a odkaz pre poslucháčov, že za každým poctivým poľnohospodárskym podnikom sú v prvom rade ľudia, ich nadšenie pre prácu a presvedčenie o opodstatnenosti toho, čo pre krajinu a región robia. 

Všetkých päť reportáží si môžete vypočuť TU.


 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce