Poďakovanie organizátorov a partnerov HOVORME O JEDLE

Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora a Centrum rozvoja znalostí o potravinách n.o., ako organizátori týždňa HOVORME O JEDLE, každoročne pripravovali slávnostné vyhodnotenie tejto obľúbenej aktivity. Na ňom spolu so zástupcami organizácií, ktoré prevzali nad podujatím záštitu, odbornú garanciu a finančne a vecne ho podporili, poďakovali všetkým pedagógom a žiakom škôl v SR za účasť v HOVORME O JEDLE a tým najlepším osobne odovzdali ocenenia.   

Už druhý rok po sebe nám aktuálna covidová situácia a prísne protipandemické opatrenia znemožnili usporiadať slávnostné stretnutie učiteľov, žiakov, organizátorov a ich partnerov. Rozhodli sme sa však, že záver IX. ročníka HOVORME O JEDLE predsa len nenecháme bez osobného poďakovania, aj keď sprostredkovaného na diaľku.

Všetkých učiteľov a žiakov pozdravili na diaľku dôležité osobnosti, bez ktorých by sa projekt HOVORME O JEDLE nemohol uskutočniť. 

Klinite sem

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce