Úvod / Vzdelávanie / Stredoškolské odborné vzdelávanie / Učebné texty / Skupina odborov 42 a 45 Poľnohospodárstvo, lesné hospodárstvo a rozvoj vidieka
Aktuálne trendy vo výkrme a spracovaní hydiny
29/12/2021 |
Spotrebiteľ má pri nákupe hydinového mäsa možnosť výberu viacerých druhov produktov. Na trhu sú ponúkané kurčatá z klasického chovu, welfare chovu, pomaly rastúce kurčatá alebo kurčatá chované vo voľnom výbehu. Aké podmienky sú stanovené pre jednotlivé spôsoby chovu kurčiat legislatívou a aké sú ich výhody, nevýhody a rozdiely medzi nimi? To sa môžete dozvedieť z tejto prednášky.
Dokumenty na stiahnutie
- Aktuálne trendy vo výkrme a spracovaní hydiny - prezentácia (3.01 MB, PPT)
- Aktuálne trendy vo výkrme a spracovaní hydiny - text (0.02 MB, DOCX)