Výstava poľnohospodárskych produktov z Gemera

"Poľnohospodárstvo je tou najcennejšou prácou na zemi" s týmito slovami otvorila Gemerská poľnohospodárska a potravinárska komora Rimavská Sobota a Okresný výbor Slovenského zväzu záhradkárov v Rimavskej Sobote piatkovú výstavu poľnohospodárskych produktov z Gemera.

September je tu už tradične mesiacom prezentácie výsledkov celoročnej práce pestovateľov ovocia či zeleniny. Na výstave mohli záujemcovia vidieť skoro 500 exponátov ovocia a zeleniny, nechýbali ani hotové výrobky ako lekváre, džemy, kečupy, paprikové pomazánky, lečá, med a výrobky z medu, vína, ovocné destiláty, šunky, tlačenky, škvarky, slaninka a klobásy. Organizátorov potešil veľký záujem najmä mladých ľudí. Deti ochutnávali hroznový mušt a skvelé jablká. Vysoká návštevnosť potvrdzuje záujem ľudí o pestovanie.

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce