PPA zverejnila výzvu na kompenzácie za sucho

Dovoľujeme si dať Vám do pozornosti Výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie štátnej pomoci na náhradu škôd spôsobených nepriaznivou poveternostnou udalosťou, ktorú možno prirovnať k prírodnej katastrofe (SUCHO 2022).

PPA oznamuje žiadateľom, že zverejnila Výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie štátnej pomoci na náhradu škôd spôsobených nepriaznivou poveternostnou udalosťou, ktorú možno prirovnať k prírodnej katastrofe (SUCHO 2022) v zmysle Schémy štátnej pomoci č. SA.60698 (2020/N). Výzva je otvorená od 24. októbra 2022 do 02. novembra 2022. V systéme ITMS2014+ nie je možné vytvoriť žiadosť skôr ako 24. októbra 2022.

Kompletnú informáciu vrátane Výzvy, usmernenia a ďalších materiálov nájdete na linku: Výzva na predkladanie žiadostí o poskytnutie štátnej pomoci na náhradu škôd spôsobených nepriaznivou poveternostnou udalosťou, ktorú možno prirovnať k prírodnej katastrofe (SUCHO 2022) / PPA - Pôdohospodárska platobná agentúra (apa.sk)

Sprievodnú informáciu nájdete na linku: CHOVATELIA MÔŽU OD PONDELKA ŽIADAŤ O POMOC NA ZMIERNENIE DOPADOV SUCHA. / PPA - Pôdohospodárska platobná agentúra (apa.sk)

 

Prečítajte si najčastejšie otázky žiadateľov a odpovede PPA k tejto výzve →

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce