Ples v Trnave aj s poďakovaním

51. ročník Reprezentačného plesu poľnohospodárov trnavského regiónu sa niesol aj v znamení poďakovania sa poľnohospodárom a potravinárom za podporu počas covidového obdobia.

Tanečná škola Nexum, úvodné predtančenie 

Trnava sa ako každoročne stala opäť miestom reprezentačného plesu, ktorý organizovala Regionálna poľnohospodárska a potravinárska komora v Trnave.

slávnostné príhovory čestných hostí plesu

Hostia sa v plesovej sále stretli po dlhej dvojročnej prestávke spôsobenej protipandemickými opatreniami.

symbolickým zvonením na kravský zvonec sa oficiálne otvoril 51. ročník plesu 

Témou večera bolo šťastie, ktoré počas úvodného príhovoru a aj počas následného programu spomenul organizátor podujatia, predseda RPPK Trnava Oliver Šiatkovský: „Ples ako  spoločenské podujatie je ideálnou príležitosťou na to, aby sme hovorili aj o tom krásnom, čo ľudí robí šťastnými. Práve preto by sme sa chceli počas dnešného večera ešte raz poďakovať všetkým poľnohospodárom a potravinárom, aj tým, ktorí pôsobia v trnavskom regióne, za to, že počas náročného covidového obdobia pomohli zorganizovať tri potravinové zbierky pre lekárov a sestričky, ktorí nás liečili a zachraňovali naše životy. Potravinovými darmi sme sa im chceli poďakovať za pomoc a chceli sme aj ich urobiť v náročnom období aspoň na chvíľu šťastnými. Za zorganizovanie troch potravinových zbierok patrí poľnohospodárom a potravinárom, aj tým v tejto sále, jedno veľké poďakovanie“, uviedol Oliver Šiatkovský pred plesajúcimi hosťami.

O dobrú plesovú atmosféru sa postarali tanečníci z tanečnej školy Nexum.

Hudobný koktail hosťom namiešali The Backwards, Emma Drobná, Art Music Orchestra a Ľudová hudba Furmani z Nitry.

prezident Agrárnej komory ČR Jan Doležal spolu s hostiteľom večera, predsedom RPPK Trnava Oliverom Šiatkovským žrebujú výhercu tomboly, moderátorkou plesu bola hovorkyňa SPPK Jana Holéciová 

Už tradičná súčasť plesu - bohatá tombola - nechýbala ani na 51. ročníku Reprezentačného plesu poľnohospodárov trnavského regiónu. 95 cien v tombole pochádzalo od členov alebo partnerov RPPK Trnava a gro zaujímavých cien malo typický agropotravinársky charakter. 

Hlavnou cenou 51. ročníka Reprezentačného plesu poľnohospodárov trnavského regiónu bola kosačka.

Aj tento rok patrí veľké poďakovanie všetkým partnerom plesu a jeho organizátorom za prípravu slávnostného a dlhoočakávaného plesového večera. 

Pozrite si aj krátke video, ktoré je poďakvaním našim agropotravinárom za ich nasadenie v náročnom covidovom období

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce