Novým generálnym riaditeľom PPA sa stal Vladimír Urmanič

Novým generálnym riaditeľom Pôdohospodárskej platobnej agentúry (PPA) sa dnes stal Vladimír Urmanič. Do funkcie ho vymenoval minister pôdohospodárstva Richard Takáč (Smer-SD). V pondelok o tom informovala PPA.

Do funkcie nastúpil Urmanič po Ondrejovi Humajovi, ktorý PPA viedol od novembra 2023. Urmanič pôsobil ako riaditeľ odboru vnútorného auditu na Úrade pre územné plánovanie a výstavbu SR. Predtým pracoval v Národnej banke Slovenska na pozícii hlavného metodika medzinárodnej koordinácie v oblasti finančného riadenia a na Ministerstve financií SR ako generálny riaditeľ sekcie auditu a kontroly.

Takáč od nového generálneho riaditeľa očakáva aj dokončenie digitalizácie agentúry. "Moje očakávania od vedenia pôdohospodárskej agentúry zostávajú nemenné. Považujem za kľúčové v záujme všetkých poľnohospodárov, aby procesy fungovali správne a v ich prospech," dodal Takáč.

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce