Praktické školenie k cenným papierom a verejným skladom

Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora s cieľom zvýšiť informovanosť prevádzkovateľov verejných skladov, držiteľov cenných papierov (tovarových a skladiskových záložných listov), ale aj záujemcov  o možnosti získania finančných prostriedkov na určitý čas organizuje v utorok 24. novembra 2015 vo svojom sídle v Bratislave na Záhradníckej 21 školenie.
 
Školenie organizujeme pre členov, ale aj nečlenov, ktorí majú záujem o uvedenú oblasť. Školenie sme zamerali na podmienky prevádzkovateľov verejných skladov, na tovarové a skladiskové záložné listy a ich využitie v praxi. Význam týchto cenných papierov je aj v súčasnosti pre poľnohospodárov skutočne veľký.  Práve prostredníctvom skladiskových a tovarových záložných listov môžu poľnohospodári resp. držitelia týchto cenných papierov získať peňažné prostriedky na určitý čas. Takto získané finančné prostriedky môžu držitelia skladiskových a tovarových záložných listov využiť na zabezpečenie svojich záväzkov.
 
Počas školenia sa skúsený lektor zameria aj na podmienky, ktoré musia spĺňať prevádzkovatelia verejných skladov či najčastejšie chyby pri aplikácii cenných papierov v praxi. Školenie je teda vhodné nielen pre súčasných prevádzkovateľov verejných skladov, držiteľov skladiskových a tovarových záložných listov, ale aj pre tých, ktorí v poľnohospodárstve začínajú a chcú sa dozvedieť viac a možnostiach financovania svojich aktivít.
 
V prílohe nájdete bližšie informácie, ako aj prihlášku. Upozorňujeme, že počet miest je obmedzený. 

 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce