SPPK na veľtrhu práce JOBEXPO 2016

V dňoch 26.-27. apríla 2016 sa v Nitre v priestoroch výstaviska Agrokomplex konal už 6. ročník najväčšieho veľtrhu práce Job Expo 2016, ktorý každoročne organizuje Ústredie práce sociálnych vecí a rodiny.

Na veľtrhu ani tento rok nechýbala Slovenská poľnohospodárska komora, ktorá sa realizáciou projektu cezhraničnej spolupráce Slovenská republika  - Maďarská republika 2007-2013 snaží podporiť trh práce v agropotravinárskom sektore. Výstupom projektu je internetová stránka trhu práce, ktorá poskytuje priestor pre jeho užívateľov: zamestnávateľov, ktorí môžu bezplatne ponúkať voľné pracovné pozície, ako aj pre záujemcov o prácu, ktorý môžu na ponuku reagovať. Stránka vytvára priestor aj pre vzdelávacie inštitúcie, ktoré tu majú možnosť zverejňovať všetky formy ďalšieho vzdelávania a prispievať tak k zvyšovaniu kvalifikácie uchádzačov o zamestnanie.

Radi by sme upriamili pozornosť členskej základne, ale aj ostatných subjektov pôsobiacich na agropotravinárskom trhu nie len na Slovensku, ale prípadne aj v Maďarsku, aby využili možnosť ponúknuť potenciálnym záujemcom voľné kapacity na trhu práce v sektore produkcie potravín. Stránka www.agrowork.eu je vám k dispozícii.

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce