Výzva na platby poistného v poľnohospodárskej prvovýrobe

Pôdohospodárska platobná agentúra zverejnila Výzvu na registráciu v DataCentre pre podporné opatrenie na platby poistného v poľnohospodárskej prvovýrobe. Výzva je otvorená od 03. 03. 2021 do 31.03.2021.
 
Už zaregistrované subjekty v systéme ITMS2014+ sa nemusia opakovane registrovať, ale v prípade zmien je potrebné vykonať aktualizáciu údajov pred podaním žiadosti o poskytnutie dotácie na platby poistného v poľnohospodárskej prvovýrobe.
 
Rezortné ministerstvo pre portál poľnoinfo.sk potvrdilo, že v rámci podporného opatrenia na platby poistného v poľnohospodárskej prvovýrobe bol pre rok 2021 stanovený limit vo výške 6 miliónov eur. Suma na podporu poistného je tak medziročne o milión eur vyššia.
 
Zverejnenú výzvu nájdete TU.
Viac o podpore poistného sa dočítate v článku na poľnoinfo.sk TU.

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce