Informačný deň pre poľnohospodárov 2021 - záznam

Pozrite si záznam z Informačného dňa pre poľnohospodárov, ktorý sa uskutočnil 20. apríla 2021. V prílohe na stiahnutie ponúkame prezentáciu najčastejších problémov s plnením podmienok žiadateľov o priame platby v praxi a spoločnosti ISAT, ktorá ponúka široké portfólio softvérov a služieb pre poľnohospodárov. V prílohe nájdete aj prezentáciu spoločnosti SKEAGIS, ktorá ponúka komplexné služby v oblasti informačných systémov najmä pre podniky poľnohospodárskej prvovýroby. Prezentáciu spoločnosti aj s komentárom si tiež môžete stiahnut na tomto odkaze.
 
V prvej časti nájdete prezentáciu zástupcov Pôdohospodárskej platobnej agentúry (PPA), za Sekciu priamych podpôr PPA p. Glončáková, za Sekciu kontroly na mieste PPA p. Hamlíková.
 

 
V druhej časti si môžete pozrieť prezentáciu generálneho riaditelia Sekcie poľnohospodárstva MPRV SR Martina Nevolného a Sekcie rozvoja vidieka a priamych platieb MPRV SR Petra Bognára.
 

 
Prezentácie zástupcov MPRV a PPA nájdete na tomto odkaze.
 
 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce