Riadenie alergénov v pekárskej výrobe

V prednáške nájdete ako sa definujú alergény a druhy alergénoy. Predstavíme potravinové alergény a konkrétne alergény vyskytujúce sa v pekárskej výrobe. Dozviete sa tiež, aké môžu byť riziká vo výrobnom procese pekárskych výrobkov počnúc od príjmu surovín až po expedíciu hotových výrobkov.

Aké sú nebezpečenstvá pri krížových kontamináciách vo výrobe, ako vyzerá vypracovaná postupnosť alergénov na výrobných linkách.

Označovanie prítomnosti alergénov v zložení výrobkov na obale, ev. možné krížové kontaminácie vo výrobku.

Formy samokontroly dodržiavania postupov správneho výrobného procesu a sanitácie.

 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce