Cenné informácie pre mzdové účtovníčky

Regionálne poľnohospodárske a potravinárske komory Trnava, Senica a Galanta zorganizovali začiatkom februára v spolupráci s daňovým poradcom Martinom Čačalom v Jaslovských Bohuniciach školenie pre mzdové účtovníčky. Na programe boli povinnosti mzdovej účtovníčky pri uzávierke roka 2014 a legislatívne zmeny v mzdovej učtárni k 1.1.2015 s lektorom Jozefom Mihálom.

Účastníčky sa dozvedeli počas jediného dňa všetko podstatné, čo potrebuje vedieť mzdová účtovníčka k 1.1.2015 z hľadiska ročného zúčtovania preddavkov na daň, daňového priznania FO, ako aj zmien v Zákonníku práce a v zákonoch o sociálnom poistení, zdravotnom poistení a o dani z príjmov. Na spoločnej akcii regionálnych komôr trnavského regiónu sa zúčastnilo 95 ľudí, ktorí si podľa ich reakcií odniesli veľa hodnotných informácií.

Jozef Šumichrast, RPPK Trnava

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce