Redizajnovali sme našu webstránku

Vážený užívateľ!

SPPK dnešným dňom v spolupráci s Agroinštitútom zmenila po grafickej aj obsahovej stránke svoj web. Ak ste členom SPPK, prihlásiť sa na našu novú stránku môžete nasledovne:

V pravom hornom rohu pod vyhľadávacím oknom v kolónke "Prihlásenie" zadáte Vaše prihlasovacie údaje zo starej stránky (meno a heslo, aké ste používali na starej stránke). Systém Vás následne požiada o zmenu hesla, ktoré bude platné počas najbližších 3 mesiacov. Heslo musí mať minimálne 8 znakov, inak vám systém vypíše oznam: Vaše heslo je príliš krátke.

 

Pri prihlásení do stránky zaškrtnite, prosím, kolónku "Zapamätať prihlásenie"; budete na stránku automaticky prihlásený. Ak si nepamätáte Vaše heslo, kontaktujte riaditeľa Vašej RPPK, ktorý má zoznam členov komory aj s pridelenými heslami.

K zmene hesla nás vedie aj neprimerane veľa užívateľov webového sídla SPPK, pričom nie sú našimi členmi.

 

Na novej stránke sme ponechali niektoré obľúbené prvky starej stránky - rubriku Do pozornosti, Najčítanejšie články alebo Kalendár aktivít. Novinkou je Newsletter, teda týždenný prehľad správ e-mailom. Na jeho odber sa môžete prihlásiť v kolónke "Odoberať novinky", ktorú nájdete vpravo hore.

 

Staršiu verziu stránky nájdete na tomto odkaze.

 

Ak budete mať akýkoľvek problém s novou stránkou, pokojne nás kontaktujte na: [email protected], príp. na telefónnom čísle 0903 588 202 (p. Formánek).

Odporúčame čítať sprievodné texty v jednotlivých kolónkach, kde nájdete podrobnejší návod na ich použitie. 


Želáme Vám príjemné užívanie novej stránky SPPK.

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce