Ganache - správny pomer , riedenie, šľahanie, ako náplň, poleva

Ganache je čokoládová hmota vyrobená len z 2 surovín: kvalitnej čokolády a šľahačkovej smotany. Môže sa použiť ako poleva, náplň, na truffles, do praliniek alebo do makróniek. Je to glazúra, poleva, omáčka alebo náplň do pečiva, vyrobená z čokolády a smotany. Je tiež emulziou medzi roztopenou tuhou čokoládou, ktorá sa vyrába z kakaového masla, tukovej fázy a prísadou na vodnej báze, ktorou môže byť smotana, mlieko alebo ovocná dreň.  

Ako ju správne vyrobiť a na čo si treba dávať pozor priblížila Jozefína Zaukolcová.

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce Prenájom a predaj stavebných strojov a doplnky